~Ioan Miclău: Noutăţi de Sfintele Paşti – 2009, din Australia

Sfintia Sa Episcopul Australiei si Noua Zeelanda, Sfintia Sa Mihail Filimon viziteaza familiile de romani din zona orasului Wollongong, N.S.W, aducand lumina si vestea Invierii Mantuitorului Nostru ISUS HRISTOS si familiei Ioan si Florica Miclau.

Sfintia Sa ne-a daruit icoane si publicatii crestine ortodoxe romanesti, pentru care dorim si pe aceasta cale sa adresam Multumirile noastre crestine!

Sfintia Sa Episcop Mihail Filimon a dat o frumoasa apreciere modestei noastre biblioteci „Mihai Eminescu” – Cringila, Wollongong, N.S.W, avand si o poza familiara alaturi de domnii Ioan Miclau si Dorin Gheoghie. Poza realizata de Florica Miclau.

Au fost momente de Rugaciune si oua rosii de PASTE!”

Transmite – Ioan Miclau

________________

20 aprilie 2009 – Invierea Domnului

Cu multa bucurie am poposit in casa Domnului Miclau in a doua zi de Pasti a anului 2009. Am fost primit cu dragoste crestina si am descoperit aici o familie de romani adevarati. Rugam pe Domnul Dumnezeu sa ii binecuvanteze cu sanatate si multe bucurii. Il felicitam pentru tot ceea ce a realizat, pentru creatia literara si pentru credinta curata pe care o marturiseste cu multa bucurie.

Cu arhieresti binecuvantari

Mihail – Episcop al Romanilor din Australia si Noua Zeelanda.

Lasă un comentariu