~„Picături de suflet“

• Prof. Maria Ciornei: Invitatia de a colabora în continuare la revista Neamul Romanesc şi la altele o consider o onoare si o cinste pentru mine, fiindcă eu, cât îmi va mai îngădui Dumnezeu, am să urmez lecţia Maestrului nostru Artur Silvestri care ne-a conştientizat că fiecare avem obligaţia de a ne implica, după puteri, în păstrarea limbii si implicit a neamului nostru liber si trăitor în pace.

In ce priveste proiectele, acestea sunt destule; numai zile linştite si bune să avem cu sănătate. Mă gândesc în primul rând să duc mai departe si să completez adevărurile relevate de vladica Nestor Vornicescu si de Dr. Artur Silvestri despre, poate ultimul mare iniţiat zalmoxian dar si un mare dăruit teolog al Noii Invataturi Aethicus Histricus; să descifrez prin argumente valabile, adevărurile istorice prinse în miturile legate de cultul Blajinilor si poate terminarea unei lucrari ample „Dictionar roman-pelasg”.

Cu dragoste si cu bucurie că existati si faceţi o munca grea izvorată din căldura inimii si din constiinta apărarii valorilor neamului nostru, vă doresc sănătate, succese si multă putere de munca.

Al.Florin Ţene: Prin apariţia revistelor ctitorite de Marele Om de cultură Artur Silvestri se definitivează Monumentul Spiritual al acestuia atât de necesar memoriei lui, dar mai ales prietenilor care nu-l vor uita niciodată. Succes…

• Aurel Anghel: Vă multumesc mult ca mă tineti în continuare aproape. Mărutisesc că îmi lipsesc mult scrisorile Lui Artur Silvestri, un prieten de la distanţă, pe care l-am simţit foarte apropiat, un mentor spiritual care mi-a dat curajul sa merg mai departe.

Voi continua să rămân aproape de revistele ARP atâta vreme cât mă vor ţine puterile. Anul acesta voi trece pe 23 iunie de 71 ani.

Cu bucurie, gânduri bune si doriri pe măsura sufletului celui care ne-a ţinut aproape.

• Elena Buica -Toronto: Stimata Redactie,

Mă bucură acest email cu anunţul revistelor. Vă felicit pentru activitatea nobilă pe care o duceti. Vă sunt aproape cu gândul si cu inima. M-am aşternut pe citit şi apoi pe scris.

Cu mult drag

• Adrian Botez: Va multumesc mult pentru desluşirile cu privire la functionalitatea actuală a revistelor ARP! Chiar aveam mare nevoie de „orientare” – …pentru că, după plecarea la ceruri a îngerului ARTUR SILVESTRI – (a cărui lipsa, ENORMĂ!!! – abia acum o conştientizez, în toata întunecimea ei, prin golul enorm, din noptile mele… – pe care, altădată, le umpleam cu lumina conversaţiilor „internetistice”, extrem de interesante si vii, cu desăvarşire prieteneşti şi deschise, cu domnia sa…!!!)rămăsasem cu totul „în ceaţă”, cu privire la viitorul revistelor ARP – strălucita moştenire din partea savantului şi marelui ziarist nationalist român, ARTUR SILVESTRI…!!!

Cu, mereu, aceeasi pretuire, mereu admirativ fata de curajul dvs. si al dnei Braescu – de a continua titanica munca de la revistele ARP.

Lasă un comentariu