~Dan Brudaşcu: „Sugestii pentru schimbarea Constituţiei“

După 1990, emanaţii loviturii de stat, comandată, susţinută şi finaţată de serviciile secrete străine, s-au preocupat constant pentru a îndrepta ţara exclusiv în direcţia dorită de diverse cancelarii străine. Pentr a salva aparenele şi a preveni eventuale reacţii negative din partea poporului român, cei în cauză, sătuiţi de noii lor stăpâni, au declarat că, în realitate, ei ar acţiona exclusiv în interesul poporului, orientând ţara spre valorile democraţiei şi civilizaţiei. În realitate, scopul lor a fost unul singur: spolierea avuţiei naţionale, distrugerea economiei, agriculturii, sănătăţii, învăţământului, cercetării ştiinţifice, a artei şi culturii româneşti, astfel încât, noii lor stăpâni să-şi poată implementa obiectivele de transformare a României dintr-o ţară suverană, independentă şi unitară, într-o colonie jalnică, dependentă de împrumuturi externe pentru a avea cu ce hrăni un popor sărăcit,umilit, disperat etc.

Noile forţe antiromâneşti, beneficiind de largul concurs al aşa zisei clase politice post decembriste (în realitate o gaşcă de indivizi fără scrupule, puşi pe căpătuială şi înavuţire, pe seama disperării unui întreg popor), urmăreau consecvent şi programatic, perpetuarea stării de blocaj intern, concomitent cu distrugerea oricărei unităţi economice profitabile, prin vânzarea, pe nimic, a zeci de mii de fabrici, doar spre a fi închise şi a elimina orice concurenţă internă. În felul acesta ne putem explica de ce, în prezent, în România s-au pierdut milioane de locuri de muncă – românii, în general bine pregătiţi profesional, fiind nevoiţi să emigreze spre a nu muri de foame, îngroşând rândurile, cot la cot cu alte milioane decetăţeni de prin fosele colonii engleze sau franceze, fugiţi din ţăril lor de teama represaliilor noilor regimuri, dar şi alungaţi de foamete şi de lipsa unui loc de muncă.

La mai puţin de două decenii de la amintta lovitură d stat, produsele româneşti au fost practic scoase de pe vechile pieţe de desfacere din întreaga lume, iar unităţile care le produceau au dispărut definitivde pe hrta ţării, lăsând în urma lor mii şi mii de şomeri, dar şi sărăcie şi lipsa oricărei speranţe.

Dar avem mândria că, deşi lihniţi de foame şi vânaţi sistematic, mai rău ca nişte ciumaţi prin ţările Europei civilizate, românii au „bucuria” de a fi devenit „cetăţeni europeni”. De mâna a VII-a, dar cetăţeni europeni. Cel puţin cu numele. Căci de curând, speriaţi de nesfâşitul xod al flămânzilor, occidentalii ne-au trântit, pur şi simplu, uşa în nas, neadmiţându-le, nici măcar ca sclavi moderni, în spaţiul elitisto-exclusivist Schegen.

Responsabilii politici, ascunzând adevăratul motiv al acestei atitudini (respectiv faptul că se „privatizase”, a se citi „furase” tot ce era important din România, vest euopenii şi-au cam dat arama pe faţă şi vor să scape de rudel lor sărace din Est) încearcă acum să n convingă că, de fapt, noi, românii, suntem singurii vinovaţi pentru decizia nprimirii ţări noastre în spaţiul Schengen. Şi, culmea, au dreptate! Căci, dacă în această perioadă, ţara ar fi fost condusă cu competenţă şi responsabilitate, luându-se, prompt şi imediat, atitudine fermă şi măsuri de protejare a patrimoniului naţional, cei care au cumpărt pe nimic mari unităţi economice, doar spre a le închide şi a ne obliga să cumpărăm produse de calitae inferioară, în generl rebuturi, dar la preţuri mult mai mari decât în ţările lor de origine, astăzi alta ar fi atitudinea Occidentului faţă de România şi faţă de români. Dar nu a fost să fie aşa. Căci, în astfel de condiţii, grupurile de interese mafiote din ţară, susţinute nemijlocit de aşa zisele partide politice, indiferent de nume sau coloratură, au putut jefui ţara, protejate de Justiţie şi Poliţie, sporind zestrea de … miliardari de carton.

Peacest fond s-au încurajat,prin acel nefast „restitutio in integrum”, pe de o parte recuperarea de minoritari rapace, fără scrupule, inclusiv a unor propretăţi pentru care,în baza celebrei  „Legi a optanţilor”, Statul român acordase despăgubiri proprietarilor, de origine maghiară care, după Unirea de la 1 Decembrie 1918, au decis să plece în Ungaria. Cu concursul unor omeni politici care ţin cu disperare de Putere, dar şi aunei Justiţii incompetente şi corupte, s-au anulat, în fapt, efecele unor tratate şi acorduri internaţionale, iar ţara a fost nevoită să plătească din nou un tribut uriaş, inclusiv unor falşi proprietari sau unor organizaţii sau persoane u trecut horthyst şi extremist.

De aceea, graţie unei astfel de politici trădătoare, o mare arte a avuţii Transilvaniei a încăput pe mâna unor grofi sau organizaţii religioase şi horthyste, care acţionează făţiţş, sistematic şi agresiv înpotriva statului nţional unitar şi a intereselor lui.

În plus, printr-o atfel de politică s-a urmărit, mai ales de căre UDMR, la comanda stăpânilor lor de la Budapesta, pentru blocarea dezvoltării ecnomico-sociale a României şi,implicit, pentru înrăutăţirea nivelului de trai al populaţiei. Inclusiv prin lipsirea statului de resursele necesare susţinerii sănătăţii, învăţământului, cercetări ştiinţifice şi a culturii. Se urmăreşte, îndeosebi prin intermediul miniştrior şi demnitarilor UDMR, compromiterea oricărui program de dezvoltare economico-socială, astfel încât România să devină o ţară săracă, care să descurajeze, prin corupie şi instabilitatea socială, orice invetiţie trăină de proporţii.

Pe aest fundal, au apărut şi devin pe zi ce trece tot mai obrznice şi violente, manifestările unor grupări maghiare extremişte, revizionişte şi şovine, care organizează, nedeanjate de autorităţile române, manifestări sfidătoare şi jignitoare, de promovare a unor simboluri, principii şi valori extremiste şi horthyste, de sfidare a istoriei naţionale române. Cel mai recent şi neruşinat exemplu, în acest sens, este manifestarea anti românească de la Cluj-Napoca[1], cu concursul ministrului UDMR-ist al culturii, Kelemen Hunor[2], la care au defilat, cu specifică obrăznicie, organizaţii fanatice de tip şi inspiraţie fasciste. Din păcate, neînţelegându-şi aribuţiile şi competeţele, conducerea Poliţiei[3] a neglijat grav îndeplinirea obligaţiilor ce îi revin, tolerând proferarea, cu sălbăticie, a nei obrăznicii fără seamăn şi ameninţări directe împotriva României şi a poporului român.

Tolerarea la nesfârşit a unor astfel de manifestări va încuraja şi mai mult extremismul unguresc să provoace atacuri împotriva României, care ar putea duce inclusivla acte sângeroase, c importante pierderi matriale şi de vieţi omeneşti.

Şi pentru că tot se doreşte modificarea Constituţiei, cred că se impune includerea în documentul suprem al ţării câteva prevederi menite a readuce siguranţa şi liniştea şi a descuraja astfel de situaţii extrem de periculoase nu doar în ce priveşte integritatea statului naţional român unitar, ci şi nivelul de trai şi liiştea populaţiei.

Pentru a fi pe placul stăpânilor lor occidenali, politicienii români au eliminat pedeapsa cu moartea. Neexistând acest risc major, au sporit, în ultiml timp, actele de fraudare a economiei şi de trădare a ţării. Recentele dezvălui gen Wikileaks sunt o dovadă clarăîn acest sens. Nu suntem favorabili reintroducerii acestei pedepse, dar trebui să o înlocuim cu altele, la fel de grave, dar mai puţin sângeroase. Poporul român trebuie să aibă câteva pârghii menite a-i proteja interesele. De aceea, sugerez celor ce lucrează la modificarea şi amendarea textului Constituţiei ca, pentru delicte grave şi foarte grave, să prevadă exilul şi surghiunul[4]. Doar în felul acesta vom putea preîntâmpina înmulţirea actelor de jaf şi trădare naţională.

Orice decizii în acest sens rămân valabile doar dacă sunt luate de reprezentanţii Justiţiei, pe baza probelor administrate. Sunt interzise orice fel de presuni sau ingerinţe din partea factorilor politici sau admiistrativi.

Durata exilului şi surghiunului vor puteafi stabilite în raportcu gravitatea faptelor săvârşite. Pentru subminarea şi defăimarea statului şi a economiei naţionale e de dorit a se aplica pedepse maxime, cu intezicerea revenrii vreodată în ţară, pierderea cetăţeniei române şi conficarea averii. Pentu delicte mai puţin grave vor putea fi aplicate condamnări pe termene variind între 5 şi 25 de ani, precum şi piederea unor drepturi.

În cazul implementării unei astfel de măsuri, am certitudinea că, în termen foarte scurt, se va reduce substanţia corupţia în Romnia, se vr rări cazurile de jeuire a economiei sau cele de trădare a intereselor naţiunii române.De asemenea, aplicarea unei astfel de prevederi va face imposibile manifestări[5], atitudini sau acţiuni de tipul celor petrecute la Cluj-Napoca sau cele ce aparţin acestui mae duşman al României – Lászlo Tökes. De asemenea, mulţi politicieni roâni vor fi descurajaţi în viitor să colaboreze cu forţe străine – din Est sau din Vest -, pentru a-şi trăda ţara[6] şi a-şi pomova interesele lor personale[7] sau ale grupului politic din care fac parte.

O asemenea măsură nu intră în contradicţie nici cu legislaţia europeană, nici cu cea a altor state democratice şi civilizate. Ea ar reprezenta o măsură sănătosă de apărare a ţării, pe plan intern, împotriva detractorilor şi duşmanilor ei. Un alt beneficiu enorm îl constituie faptul că ar duce la reducerea – obiectiv urmărit frecvent şi de parteneii noştri din U.E., dar şi de alte cancelarii occidentale – corupţiei şi aplicarea şi respectarea legii de către toţi cetăţenii acestei ţări.

Cer, totodată, legiuitorilor ce vor lucra la modificarea Constituţiei României să prevadă interzicerea categorică a desfăşurării, pe teritorul nostru naţional, în interes extremist şi revizionist, a oricărei manifestări, iniţiată de revizioniştii de la Budapesta, de sărbătorire a zilei naţionale a vreunui stat străin[8]. Iar cei surprinşi la astfel de acţiuni duşmănoase şi sfidătoare să fie, în regim de maximă urgenţă, reţinuţi şi alungaţi peste graniţă, indiferent de demnităţile ce l-ar deţine, interzicându-li-se revenirea, vreodată, în România. Doar în felul acesta se va da un semnal clar şi ferm că România este e un stat suveran şi independent şi nu o colonie a vreunui stat stăin, iar că teritoriul nostru naţional trebuie respectat.

Dacă vrem să păstră această ţaă întreagă, trebuie să nu mai tolerăm batjocorirea ei de duşmanii din afară şi de cozile lor de topor din ţară.

DAN BRUDAŞCU


[1] Prilejuită de aşa zisa inaugurare a statuii lui Matei Corvin de pe al cărei soclu, la presiunea UDMR, administraţia locală a acceptat (tolerat) să fie eliminată plăcuţa cu citatul marelui istoric Nicolae Iorga. Şi în felul acesta, avem dovada indeniabilă că actuala putere este complet străină de interesul naţional, închizând ochii la neruşinatele manifestări antinaţionale inspirate sau comandate de partenerul ei de guvernare!

[2] Din câte se vehiculează prin târg, acesta ar fi nepotul unei extremiste de la Budapesta, fostă ministră a Justiţiei din Ungaria, care acţinează violent şi neobosit împotriva României. Simpla sa prezenţă şi totala lipsă de reacţie critică faţă de demersurile şi actele grupărilor revizioniste prezente la Cluj-Napoca sunt dovada certă că UDMR şi Kelemen Hunor încurajează pe faţă politica revizionistă şi revnşardă a Budapestei.

[3]Din acest motiv, pentru vădită  neglijenţă în serviciu, tolerarea unor maifestări de sorginte fascistă, dar şi pentru încurajarea infractorilor, s-ar cuveni ca întreaga conducere a Poliţiei,  municipale, judeţene şi de la nivel naţional, să-şi prezinte demisia şi să fie deferită Justiţiei. La rândul său, Parchetul ar trebui să se autosesizeze şi să demareze urgent urmărirea penală atât împotriva grupurilor revizionist-fasciste participante, cât şi împotriva liderilor UDMR prezenţi la acest moment de ruşine naţională. Aceleaşi demersuri se impun şi împotriva reprezentanţilor autorităţilor române care au fost prezenţi la această ruşinoasă manifestare în care s-a adus o gravă atingere demnităţii noastre nţionale, trecutului poporului român. În plus, conform legislaţiei în vigoare, Poliţia Justiţia şi administraţi publică sunt obliate să acţioneze prompt împotriva oricăror act şi manifestări promovate de gruări fasciste, extremiste şi şovine.

[4]Sugerăm ca, de regulă surghiunul să fie pe o insulă pustie, la mii de kilometri distanţă, în Oceanul Pacific sau Atlantic. Pentru cei exilaţi şi surghiuniţi se va proceda, de asemenea, la confiscarea integală a averii, iar la revenirea din surghiun, la decăderea din drepturi pentru totdeauna. Cei ajunşi în astfel de situaţii, vor trebui trataţi ca nişte paria ai societăţii. Doar în felul acesta societatea va descuraja acte şi fapte de corupţie, jaf sau trădare naţională. În cazul în care cei exilaţi sau surghiuniţi nu vor respecta locul în care au fost condamnaţi să-şi ispăşească pedeapsa se poate proceda inclusiv la retragerea definitivă a cetăeniei române şi interzicerea, pentru totdeauna, pentru ei şi urmaşii lor, a accesului în România. Încălcarea acestei prevederi va fi sancţionată cu detenţia pe viaţă.

[5] O atitudine similară, imediată, fermă şi hotărâtă se impune şi împotriva ipochimenului ungur ce şi-a permis să spânzure păuşa ce-l simboliza pe Avram Iancu. Acest individ trebuie surghiunit nu la Câmpeni, ci în Pacific, interzicându-ise lui şi tuturor aparţinătorilor lui să mai calce vreodată pe pământul românesc.

[6] A se vedea, în acest sens, şi recentele dezvăluiri cu privire a intenţiile grupului Iliescu de a chema forţele armate sovietice pentru a asigura succesul loviturii de stat din decembrie 1989. Oricând, după acest nefast model, lucrurile se pot  repeta, punând în grav pericol ţara şi interesele poporului român.

[7] Mihai de Hohenzollern, fostul stipendiat, cu mii de dolari pe lună, al regimului comunist pe toată perioada exilului său, pentru a nu sprijini grupurile ostile comunismului constituite în rândurile emigraţiei româneşti, a revenit în ţară, după căderea comunismului. Dar revenirea sa în ţară a urmărit nu srijinirea României într-un moment grav al existenţei sale, aşa cum, mincinos, au susţinutel şi partizanii lui, ci recuperarea unei averi uriaşe şi obţinerea altor avantaje nemeritate pentru el şi familia sa!

[8] Să nu se uite niciodată că atorităţile d stat ungureşti s-au opus până şi închirierii unor spaţii închise unde ar fi urmat să aibă loc manifestări dedicate sărbătoririi Zilei Naţionale a României! Asta în vreme ce diverşi trepăduşi politici unguri ne otrăvesc, an de an, sufletul pentru a omagia diverşi odioşi criminali unguri are au îndoliat, rin crimele lor, poporul român de-a lungul veacurilor.

Lasă un comentariu